Netwerk voor Vertrouwenspersonen Zorg

Dit kennisnetwerk is voor de vertrouwenspersoon Zorg die een belangrijke rol vervult in het versterken van de stem van de cliënt, die een solistische functie heeft met vaak geen directe collega’s, die vertrouwelijk werkt en toch casuïstiek wil bespreken, die kennis wil opdoen, die ervaringen wil delen, die aan wil sluiten bij een intervisiegroep, die collega’s wil ontmoeten en die op zoek is naar een warm nest waar je met collega’s over het mooie vak kunt spreken.

Lidmaatschap 2023€ 200,00
na 1 juli 2023€ 75,00

Met dit lidmaatschap kan je deelnemen aan de jaarlijkse netwerkdag, aan de lunch Webinars die worden georganiseerd, waarvan er voor jou één gratis is. Ontvangt je een digitale nieuwsbrief met hierin belangrijke werk gerelateerde onderwerpen. Je kunt gebruik maken van een vraagbaak voor korte vragen en je ontvangt 10% korting op het scholingsaanbod van Raad op Maat voor Vertrouwenspersonen Zorg.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van intervisie.

Dus ben je Vertrouwenspersoon Zorg, ook wel cliëntvertrouwenspersoon genoemd, niet zijnde de CVP Wzd, meld je dan aan voor dit netwerk.