Communicatie met cliënten zit als het goed is in de vezels van de organisatie. Soms zijn er communicatiethema’s in de instelling die vragen om externe deskundigheid, bewustwording en/of een gezamenlijke aanpak. De organisatie kan in dat geval met een dagworkshop een grote stap zetten. Voorbeelden zijn workshops over het maken van een cliëntenblad of het opzetten van een cliëntenwebsite. Andere thema’s zijn planmatige cliëntencommunicatie, pretesten van teksten en het inrichten van een communicatiewinkel.
De deelnemers kunnen de resultaten na de workshop samen verder uitwerken, bijvoorbeeld in een projectgroep. Op verzoek kan Raad op Maat daar ook bij ondersteunen.

Workshop 1 dag € 1295,00

Offerte op aanvraag, neem contact op.

MISSIE
Raad op Maat werkt voor en met iedereen die betrokken is bij zeggenschap en rechten van mensen met een beperking. Zo maken we cliënten sterker en bouwen we mee aan zorginstellingen waar cliënten echt tot hun recht komen. De stem van cliënten klinkt door in alles wat we doen.
disclaimer
leveringsvoorwaarden
privacy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram