Het ondersteunen van een cliëntenraad, deelnemersraad of bewonersraad is een vak apart. De cursus voor coaches/ondersteuners geeft de deelnemers nieuwe inzichten en scherpt de vaardigheden. Ze maken met hoofd én hart een omslag in de manier van ondersteunen. Zo kunnen zij de raad optimaal ondersteunen in zijn functie en de raad stimuleren in zijn groei. De training heeft een praktijkgerichte en persoonlijke aanpak. Vooral de houding en vaardigheden van de coach/ondersteuner krijgen veel aandacht. Het aanbieden van deze cursus voor coaches van één instelling geeft iedereen dezelfde basis en geeft een enorme impuls aan medezeggenschap van cliënten binnen de organisatie.
De cursus duurt 3 dagen, maar heeft ook een verkorte versie. De cursus is voor coaches/ondersteuners van raden in een instelling. Dat kunnen instellingen zijn in alle sectoren van de zorg.

Naast de cursus verzorgt Raad op Maat ook losse workshops voor coaches over thema’s, bijvoorbeeld de achterban, het werkplan of rechten van de raad.
Workshop 1 dagdeel € 745,00
Cursus 1 dag € 1.295,00
Cursus 2 dagen € 2.195,00
Cursus 3 dagen € 2.795,00
Terugkomdag (binnen 9 maanden na de laatste cursusdag) na de 2 of 3 daagse cursus € 995,00

Offerte op aanvraag, neem contact op.

MISSIE
Raad op Maat werkt voor en met iedereen die betrokken is bij zeggenschap en rechten van mensen met een beperking. Zo maken we cliënten sterker en bouwen we mee aan zorginstellingen waar cliënten echt tot hun recht komen. De stem van cliënten klinkt door in alles wat we doen.
disclaimer
leveringsvoorwaarden
privacy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram