Raad op Maat heeft in 1999 een Netwerk opgericht voor (beleids-)medewerkers die cliëntmedezeggenschap in hun takenpakket hebben. Het Netwerk Kwaliteit Cliëntparticipatie, voorheen het Netwerk Functionarissen Medezeggenschap. Er zijn op dit moment ruim 30 mensen lid.
Als lid krijg je o.a. 4 bijeenkomsten per jaar, gratis nieuw ontwikkelde hulpmiddelen
(geldt voor alle niet-digitale hulpmiddelen en producten) en toegang tot een besloten website voor de leden met informatie en een forum. Daarnaast kunnen de leden ook gebruik maken van de helpdesk van Raad op Maat.

De kosten zijn € 495,00 per jaar.
Eventueel uit te breiden met een jaarlijks adviesgesprek. De kosten voor dit lidmaatschap PLUS zijn € 745,00.

Nieuwe mensen kunnen gebruik maken van het aspirant lidmaatschap:
Deelname aan 2 bijeenkomsten met de bijbehorende verslagen. De kosten zijn € 250,00.

Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Herman is lid van het Netwerk Kwaliteit Cliëntparticipatie. In dit filmpje vertelt hij wat het Netwerk inhoudt en hoe het waarde toevoegt aan zijn functie.

MISSIE
Raad op Maat werkt voor en met iedereen die betrokken is bij zeggenschap en rechten van mensen met een beperking. Zo maken we cliënten sterker en bouwen we mee aan zorginstellingen waar cliënten echt tot hun recht komen. De stem van cliënten klinkt door in alles wat we doen.
disclaimer
leveringsvoorwaarden
privacy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram